Grootkeuken techniek

Op het gebied van grootkeuken techniek staat bij ons de klant centraal. Een grootkeuken moet namelijk van alle gemakken voor zien zijn. Goede apparatuur, hygiëne, gebruiksgemak en slijtvastheid zijn daarin belangrijke onderwerpen. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over de inrichting van uw grootkeuken.

Wij helpen u daarom onder andere met het beantwoorden van vragen als:

Aan welke eisen moet de nieuwe keuken voldoen?

– Op welke manier kan ik mijn grootkeuken het meest efficiënt en effectief indelen?

Welke merken passen het beste bij mijn concept?

Daarnaast adviseren wij u als het gaat om efficiëntie in de keuken, service en onderhoud. Uw voordeel is dat er maar één aanspreekpunt is waardoor wij snel en effectief kunnen samenwerken. Daarnaast beschikken wij over veel ervaring op het gebied van verschillende soorten grootkeukentechniek en apparatuur.

Om tot een goed plan te komen bieden wij u gratis gesprekken. Dit kan via een telefonisch gesprek maar een afspraak maken is meestal effectiever. Wij kunnen u onze ervaring delen en laten zien aan wat voor projecten wij doorgaans werken.

RVS-maatwerk

Van RVS apparatuur tot RVS wanden. Het voordeel van RVS is dat het slijtvast en hygiënisch is. Daarnaast is RVS ook strak af te werken. Een duurzaam en slijtvast product is dus van groot belang in uw keuken.


Spoelkeukens

Wij geven advies op het gebied van spoelkeukens, leveren en installeren vaatwastechniek voor uw bedrijf. Daarnaast zijn wij gecertificeerd in onderhoud en daarom kunnen wij ook de optie onderhoud bieden.


Afzuigingsystemen

Vieze of overheersende geuren vanuit de keuken zit niemand op te wachten tijdens een etentje. Wij bieden daarom ook afzuiginstallatie voor industriële doeleinden. Wij bieden hier uitsluitend maatwerk wat past bij uw grootkeuken of restaurant. Daarnaast hebben we ook veel ervaringen bij andere bedrijven zoals scholen, vergaderruimtes en congresgebouwen.


Keukenapparatuur

Hoogwaardige kwaliteit keukenapparatuur. Van gebakvitrines tot holdin apparatuur. Ons en uw voordeel is dat wij als onafhankelijke partij meerdere leveranciers hebben. Zo is er altijd iets bij wat past bij uw bedrijf. Naast het plaatsen van apparatuur geven wij ook advies op het gebied van apparatuur. Welk apparaat past het best bij welk bedrijfsconcept.