Horeca Interieur Inrichting

Op het gebied van horeca interieur inrichting hebben wij veel ervaring. Wij denken graag met u mee om uw dromen te realiseren. Wanneer het nu gaat om een nieuwbouw of renovatie. Met onze jarenlange ervaring helpen we u onder andere met het beantwoorden van vragen als:

– Welke horeca interieur inrichting past het beste bij mijn concept?

– Welke vloeren zijn hier het meest geschikt voor?

Naast het meedenken in het concept zijn wij ook in staat om dit te realiseren. Van de vloeren tot het plafond en van het meubilair tot het servies. Moet dit? Nee, de keus is en blijft natuurlijk aan uzelf. Klik hier om nu gratis een offerte aanvragen. Heeft u een andere vraag of de inrichting van uw bedrijf, klik dan hier. Sinds het voorjaar van 2018 bieden wij u graag een kop koffie aan in onze showroom (op afspraak).

Vloeren

Naast het leggen van vloeren denken wij ook graag met u mee. Zo heeft iedere vloer zijn voor en nadelen en het is verstandig om de voor en tegen goed af te wegen. Wilt u de slijtvastheid van een rubber stickvloer of PVC vloer? Of zoekt u liever een goedkopere laminaatvloer? Net als de koffie kost ons advies kost niks en we laten u het graag zien in onze showroom.


Wanden

Er zijn tegenwoordig zoveel keuzes. Maar de belangrijkste vraag blijft. Wat past bij uw concept? Zoekt u een stoere wand van hout of een rustige wand van een ander materiaal. Ook leveren wij RVS wanden. Deze worden vooral in keukens of in de uitgifte van keukens gebruikt. Ook hierbij kunt u uzelf de vraag stellen, kies ik voor prijs/kwaliteit en wat past het beste bij het concept van mijn bedrijf?


Plafonds

Wij helpen u op welk gebied dan ook, de plafonds zijn hier ook een onderdeel van. Net als de vloeren en wanden geldt hetzelfde advies. Gaat u voor luxe, robuustheid of budget. Vraag gerust ons advies of neem een kijkje in onze vernieuwde showroom in Holten.


Meubilair

Wij denken mee in uw concept en richten het vervolgens volledig in. Een mooi voorbeeld hiervan is project ‘t Schuttenbelt. Naast het leveren van de meubels is een groot deel van de meubels ook zelf gemaakt door ons. Zo weten we zeker dat uw wensen gerealiseerd kunnen worden.