Hoe gaan we te werk.

Wij geven concrete invulling aan de dromen van onze klanten. Of dit een kleine koffiezaak is of een groot ‘all you can eat’ concept dat maakt voor ons niet uit. Wij adviseren vrijblijvend en zijn als onafhankelijk dealer goed in staat om aan te kunnen sluiten bij de wensen van de klant. Met eigen tekenaars kunnen wij zowel 2D als 3D tekenen om langzaam de dromen van klanten beeldend te maken. De laatste stap is het realiseren van deze dromen. Dit is mogelijk van vloer tot plafond.

Los van totaal projecten kunnen wij dankzij eigen monteurs ook service en onderhoud op locatie bieden. 

 

Trotse leverancier van A-Merken

Vanuit de praktijk hebben we al veel merken zien opkomen. Door onze onafhankelijke positie in de markt hebben wij alleen merken aan ons gekoppeld waarvan we weten dat ze het waard zijn. Smeg is zo’n merk!

Al meer dan 30 jaar voorziet Smeg Foodservice in de behoeftes van de professionele keukenindustrie. Naast het leveren en monteren van onder andere de SMEG foodservice producten zijn wij ook gecertificeerd in het onderhouden ervan.

Als aanvulling op de ovens en fornuizen heeft Smeg Foodservice een productlijn van professionele vaatwassers ontworpen en ontwikkeld die bekend staan om hun veelzijdigheid, effici├źntie en lage energieverbruik. Ook hierbij is 4-Horeca actief in het adviseren, plaatsen en onderhouden. 

Shop

Bekijk ons werk.

Wij denken niet in producten, maar in oplossingen. U vraagt immers niet om alleen een mooie bedrijfskeuken, maar een goede werkomgeving voor uw mensen. U zoekt geen mooi meubilair, maar een uitstraling. En dit willen we laten zien in onze projecten.