DIT IS WAT 4-HORECA DOET

Realiseren van A tot Z; 4-Horeca is een specialist op het gebied van grootkeuken techniek en horeca-inrichting. Naast het plaatsen van keukens bij restaurants, scholen en andere bedrijven zijn wij ook in staat om een volledige inrichting te ontwerpen en te realiseren. Het grote voordeel voor u is dat wij alles zelf kunnen organiseren en dat u maar één aanspreekpunt heeft. Niet afhankelijk van 1 dealer of 1 leverancier.

Advies & Design

95

Levering & Montage

95

Service & Onderhoud

95

Passie

100

DIT IS WAT 4-HORECA DOET

REALISEREN VAN A TOT Z!

4Horeca is een specialist op het gebied van grootkeuken techniek en horeca-inrichting. Naast het plaatsen van keukens bij restaurants, scholen en andere bedrijven zijn wij ook in staat om een volledige inrichting te ontwerpen en te realiseren. Het grote voordeel voor u is dat wij alles zelf kunnen organiseren en dat u maar één aanspreekpunt heeft. Niet afhankelijk van 1 dealer of 1 leverancier.

Advies & Design

95

Levering & Montage

95

Service & Onderhoud

95

Passie

100

WAAROM 4-HORECA?

PROJECTEN

PROJECTEN

4-HORECA SHOP

4-Horeca staat voor ervaring in de horeca branche. Daarbij vinden wij het belangrijk om de klant de zorgen te ontnemen. Om snelle service te kunnen leveren hebben wij een webshop ontwikkelt. Geen lange verkoopgesprekken, maar direct een passend product bestellen die binnen een week draaiend is binnen uw onderneming. Maar we merken ook dat veel klanten door het vele aanbod verkeerde aankopen doen. Als experts denken wij daarom graag mee met belangrijke punten, zoals verbruik, functionaliteit, prijs (ook rondom regelgeving en belastingvoordelen) en andere gestelde eisen. Wij weten als geen ander wat er op de markt verkrijgbaar is.

Naast merken als Smeg en Inomak en Rational zijn wij onafhankelijk dealer van verschillende A en B -merken in de horeca branche.

Uw dromen realiseren?

Heeft u nieuwe ideeën of uitdagingen? Vragen over ons bedrijf, projecten of diensten. Bezoek onze showroom of maak een afspraak op locatie.