Horeca Rijssen-Holten.

4-Horeca

Kent u ons al? Wij zijn 4-Horeca, experts op het gebied van grootkeukentechniek en horeca interieur inrichting. Al vele bedrijven uit Rijssen en Holten – waar wij zelf ook gevestigd zijn – gingen u voor.

Grootkeukens voor bedrijven in Rijssen-Holten

De kans is groot dat u ons al eens bent tegen gekomen in de omgeving van Rijssen-Holten. Waarom? 4-Horeca is namelijk gevestigd in Holten (gemeente Rijssen-Holten). Aan onze vestiging, aan de Fabrieksweg 2a Holten, is tevens onze opslag en onze showroom te vinden. Vanuit ons kantoor bedienen wij de horecamarkt in zowel de omgeving als daarbuiten.

Goed om te weten: ook voor het online kopen van horeca apparatuur, bent u bij 4-Horeca aan het juiste adres. Vanuit onze webshop is het gemakkelijk om horeca apparatuur en horeca apparatuur accessoires te bestellen. Weet u niet precies welk apparaat of welk merk het beste bij uw wensen past? Vraag dan vrijblijvend om advies. Wij zien in de praktijk vaak dat er machines met teveel opties staan zonder dat dit nodig is.

Of het nu gaat om horeca apparatuur, horeca interieur inrichting, vloeren, interieur advies of 2D/3D tekenwerk: bij ons kunt u terecht! Wij staan bekend als transparante, no nonsense organisatie waarbij u precies weet wat u aan ons heeft.

WAAROM 4-HORECA?

KOM EENS LANGS?

Bent u op zoek naar horeca apparatuur? Of bent u een verbouwing van plan in uw horeca gelegenheid? En bent u er inmiddels van overtuigd dat 4-Horeca voor u de juiste partner is? Kom eens langs! Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder met het uitdenken van uw dromen. Geen tijd om langs te komen? Dan komen we gewoon naar u toe!

Advies gericht op horeca apparatuur, interieur inrichting of accessoires? Mail of bel de producteisen door en wij adviseren een product wat hierbij aansluit.

Uw dromen realiseren?

Heeft u nieuwe ideeën of uitdagingen? Vragen over ons bedrijf, projecten of diensten. Bezoek onze showroom of maak een afspraak op locatie.